Identiti Wilayah Persekutuan

No view

14 jalur merah dan putih melintang menandakan keanggotaan 13 buah negeri di Malaysia dan Wilayahkutuan Kuala Lumpur terletak di bawah .Reka bentuk keseluruhan melambangkan kesuburan alam sekitar yang memayungi Pusat Pentadbiran Kerajaan .kutuan Putrajaya, Malaysia. Bangunan .Wilayahkutuan Jawi: ialah wilayah yang ditadbir secara langsung oleh kerajaankutuan Malaysia dan ditadbir di bawah .Iden.i Labuan Warna merah melambangkan keberanian bermakna Pulau Labuan adalah menjadi Wilayahkutuan di dalamkutuan Malaysia..

Tarikh Tajuk Rumi Jawi Inggeris Multimedia BM Multimedia BI Manual BM Manual BI; 29-01-2016: Wilayah Ceria Rakyat Sejahtera: 22 . ; Wilayahkutuan Kuala Lumpur .Jerman atau secara rasminya Republik .kutuan Jerman Bahasa Jerman: Bundesrepublik Deutschland bantuan maklumat , IPA: [bndsepublik dtlant] , ialah sebuah negara yang terletak di Eropah Tengah..2014 jugajutkan dengan berita double line pregnancy kit test. Seminggu mommy daddyG simpan pregnancy ke 3. Sekarang dah 28 minggu..

 • Jabatan Agama Islam Wilayahkutuan E Khutbah

  Tarikh Tajuk Rumi Jawi Inggeris Multimedia BM Multimedia BI Manual BM Manual BI; 29-01-2016: Wilayah Ceria Rakyat Sejahtera: 22 .

 • Kuala Lumpur Wikipedia Bahasa Melayu Ensiklopedia

  Kuala Lumpur Tulisan Cina: ; Tulisan Jawi: , singkatan: KL atau nama penuhnya Wilayahkutuan Kuala Lumpur, ialah ibu negara dan bandar terbesar di Malaysia.Kawasan Wilayahkutuan ini yang meliputi tanah seluas , diduduki 1.63 juta orang mengikut banci tahun 2010. Kuala Lumpur tergolong .

 • Jerman Wikipedia Bahasa Melayu

  Jerman atau secara rasminya Republik .kutuan Jerman Bahasa Jerman: Bundesrepublik Deutschland bantuan maklumat , IPA: [bndsepublik dtlant] , ialah sebuah negara yang terletak di Eropah Tengah.Negara ini bersempadankan Laut Utara, Denmark dan Laut Baltik di utara; Poland dan Republik Czech di timur; Austria .

 • 2014 Dalam Kenangan Irrayyan Com

  8-5-2014 mommy start berblogging. Mommy bertuah diterima menjadi salah seorang ahli keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari..

No related post!