Identiti Wilayah Persekutuan

No view

ID Pengguna mestilah di antara 4-12 aksara, boleh mengandungi nombor 0-9 , huruf besar/kecil A-Z, a-z dan tiada ruang antara aksara. ID Pengguna dan Kata Laluan adalah diperlukan untuk log masuk ke Sistem FoSIM untuk . ; Wilayahkutuan Kuala Lumpur .Rencana ini perlu dirapikan untuk memenuhi mutu piawaian Wikipedia. Tiada sebab telah diberikan. Sila bantu memperbaiki rencana ini mengikut kemampuan anda. April 2011 . LATAR BELAKANG PEMBINAAN NEGARA BANGSA - pd zaman masyarakat Melayu tradisional, kerajaan negeri wujud kearan adraja. Sempadan kerajaan atau wilayah ditentukan melalui kesetiaan rakyat kpd raja.

 • Fosim

  ID Pengguna mestilah di antara 4-12 aksara, boleh mengandungi nombor 0-9 , huruf besar/kecil A-Z, a-z dan tiada ruang antara aksara. ID Pengguna dan Kata Laluan adalah diperlukan untuk log masuk ke Sistem FoSIM untuk .

 • Kuala Lumpur Wikipedia Bahasa Melayu Ensiklopedia

  ; Wilayahkutuan Kuala Lumpur .

 • Kedah Wikipedia Bahasa Melayu

  Rencana ini perlu dirapikan untuk memenuhi mutu piawaian Wikipedia. Tiada sebab telah diberikan. Sila bantu memperbaiki rencana ini mengikut kemampuan anda. April 2011 .

 • I Love Sejarah Tingkatan Kesedaran Pembinaan

  LATAR BELAKANG PEMBINAAN NEGARA BANGSA - pd zaman masyarakat Melayu tradisional, kerajaan negeri wujud kearan adraja. Sempadan kerajaan atau wilayah ditentukan melalui kesetiaan rakyat kpd raja.

No related post!