Identiti Kekeliruan Lawan Peranan

No view

- Jumpa kawan jap jeTolong balik sebelum 6pm ya dikLeceh betulKECARIAN IDEN.I PLATFORM MEMBINA IDEN.IPERUBAHAN .Created using PowToon -- Free sign up at///you./ -- Create animateds and .Peringkat kelima iaitu keremajaan Peringkat Kriden.i keremajaan adalah KrIden.i lawan kekeliruan peranan Deskripsi Ini adalah peringkat di mana .

 • Teori Perkembangan Sosial Slideshare

  Tahap 5 Iden.i lawan kekeliruan peranan 12-18 tahun Kanak kanak telah masuk ke alam remaja Ada ego iden.i mengetahui siapa diri mereka Elak kekeliruan peranan Memerlukan role model dalam mencari iden.i 8..

 • Teori Teori Perkembangan Slideshare

  SAMBUNGANBerdasarkan Teori Perkembangan Psikososial Erikson: Iden.i lawan kekeliruan peranan role confusion . Berusaha mewujudkan iden.i psi sendiri terhadap dunia mereka. Sekir.al, mula meragui peranan fungsi mereka dlm masyarakat..

 • Edup 3023 Teori Erikson Docx Scribd Com

  Pada pendapat saya, peringkat iden.i lawan kekeliruan peranan merupakan peringkat yang paling berjaya dalam tempohkolahan seseorang pelajar. Menurut Erik Erikson, remaja mesti mengatasi krpada peringkat ini bagi membentuk remaja yang sempurna dan .

 • Esei Scribd Com

  Kanak-kanak yang berumur 12 tahun adalah berada dalam peringkat iden.i lawan kekeliruan 3 iden.i. Perkataan iden.i telah membawa maksud mengetahui siapa diri sendiri dan Guru telah memainkan peranan yang sangat penting dalam membentuk modal insan yang seimbang dari aspek JERIS iaitu jasmani, emosi, rohani, intelek dan sosial. .

No related post!