Identiteti Seksual

No view

- Iden.etiual i referohet gjinise prej te ciles jemi te terhequrualisht. Por, kjo kategori perfshin disa definicione te detajuara. Nje gje qe duhet pranuar ne epoken ne te cilen jetojme eshte qe orientimiual jo gjithmone pershtatet ne nje kategori te caktuar, por eshte me labil, gjithmone ne zhvillim.. - .ualiteti njerezor duhet konsideruar pjese e pashmangshme e konteksglobal ku artikulohet personaliteti, ate qe specialistet e quajne: aspektet bio-psiko-sociale. Sot, ne kohen ku te gjithe ne jetojme, jemi ne dijeni se iden.eti yne nuk mund te perkufizohet me sferen gjenetike dhe biologjike. Ai prek .Iden.etiual i referohet gjinise prej te ciles jemi te terhequrualisht. Por, kjo kategori perfshin disa definicione te detajuara. Nje gje qe duhet pranuar ne epoken ne te cilen jetojme eshte qe orientimiual jo gjithmone pershtatet ne nje kategori te caktuar, por eshte me labil, gjithmone ne zhvillim. Sipas studimeve .IDEN.ETIUAL. Pubblicato da Besarta Taci in data . Ottieni link; Facebook; Twitter; Pinterest; Google+; Email; Altre app. IDEN.ETIUALualiteti njerzor duhet konsideruar pjese e pa- shmangshme e konteksglobal ku artikulohet personaliteti, a te qe specialistet therrasin: aspektet bio- .

Orientimi .ual sht nj proces q t.ohet vazhdimisht me kalimin e kohs dhe individt q trhiqen si nga meshkujt ashtu edhe nga femrat quhen bi.ual..Seleksioni .ual. Seleksioni .ual sht nj tip seleksioni natyror q vembi suksesin pr t'u riprodhuar. Aftsia e kafshve pr t .Postime mbii dhe evolucioni shkruar nga Phaino.Postime mbi Histori shkruar nga mollakuqe dhe allalbanians.

No related post!