Identitate Program

No view

Cartea de iden.ate este do.entul care se elibereaz ceteanului romn cu domiciliul n Romnia.Se elibereaz pentru prima dat la mplinirea vrstei de 14 ani. Pentru aceasta trebuie fcut dovada iden.ii, a domiciliului a reedineiularului, dup caz i a ceteniei romne..Utiliznd un program informatic, simplu, prin intermediul internetului, poi stabili ziua i ora n care un funcionar te asteapt la ghieu, numai pe tine, fr s pierzi timp ateptnd la rnd dup alii..Dac solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesar declaraia scris a gzduitorului, aceasta se consemneaz pe cererea pentru eliberarea actului de iden.ate, n prezena lucrtorului de eviden a persoanelor..Eliberarea cartii de iden.ate pentru prima data ; Certificatul de nastere al solicitantului n original si copie ; Certificatul de casatorie daca este cazul al .

 • Carte De Iden Ate Romneasca Wikipedia

  Cartea de iden.ate este do.entul care se elibereaz ceteanului romn cu domiciliul n Romnia.Se elibereaz pentru prima dat la mplinirea vrstei de 14 ani. Pentru aceasta trebuie fcut dovada iden.ii, a domiciliului a reedineiularului, dup caz i a ceteniei romne..

 • Eliberarea Actului De Iden Ate La Expirarea Termenului

  Utiliznd un program informatic, simplu, prin intermediul internetului, poi stabili ziua i ora n care un funcionar te asteapt la ghieu, numai pe tine, fr s pierzi timp ateptnd la rnd dup alii..

 • Schimbare Domiciliu Serviciul Public Comunitar De

  Dac solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesar declaraia scris a gzduitorului, aceasta se consemneaz pe cererea pentru eliberarea actului de iden.ate, n prezena lucrtorului de eviden a persoanelor..

 • Serviciul Public Comunitar Local De Evidenta A

  Eliberarea cartii de iden.ate pentru prima data ; Certificatul de nastere al solicitantului n original si copie ; Certificatul de casatorie daca este cazul al .

No related post!