Identitate Galati

No view

Acte de iden.ate * Actele de iden.ate care se elibereaza cetateanului roman sunt cartea de iden.ate si cartea de iden.ate provizorie. Actul de iden.ate se .Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Galati. PROGRAM DE LUCRU Luni, Marti, Joi. Primiri / Eliberari do.ente, 8.30 - 16.30. Miercuri . - Serviciul public comunitar local de eviden a persoanelor SPCLEP din cadrul Primriei municipiului Galai anun c, incepand cu data de . - Ca s nu mai spunem c, in toi aceti ani, SPCLEP-ul Galai a eliberat I crile de iden.ate ale prinilor copilului pus pe drumuri tura .

I. Persoane care beneficiaza de salariul minim pe economie de 1900 lei brut/luna, abonament redus cu 75 pe o linie 12.50lei/luna , pe baza actului de iden.ate copie si original si a adeverinei din care sa rezulte ca solicitantul obtine salariul minim pe economie. Descarca: Model adeverinta din care sa rezulte ca solicitantul obine .Damen Shipyards Galati has a very diversified portfolio including anchor handlers, coast guard vessels, patrol ships/navy vessels, platform supply vessels and logistic support vessels, RoRo ships, ferries, dredgers and barges..Important ! Actul cu care se face dovada spatiului de locuit pentru cetatenii din mediul rural este adeverinta-rol eliberata de primariile din comuna..Catre site. Acasa. PROGRAME DE LUCRU.

 • Transurb Sa Galati Punem Galatiul N Miscare Din 1895

  I. Persoane care beneficiaza de salariul minim pe economie de 1900 lei brut/luna, abonament redus cu 75 pe o linie 12.50lei/luna , pe baza actului de iden.ate copie si original si a adeverinei din care sa rezulte ca solicitantul obtine salariul minim pe economie. Descarca: Model adeverinta din care sa rezulte ca solicitantul obine .

 • Damen Shipyards Galati

  Damen Shipyards Galati has a very diversified portfolio including anchor handlers, coast guard vessels, patrol ships/navy vessels, platform supply vessels and logistic support vessels, RoRo ships, ferries, dredgers and barges..

 • Serviciul Public Comunitar Local De Evidenta A

  Important ! Actul cu care se face dovada spatiului de locuit pentru cetatenii din mediul rural este adeverinta-rol eliberata de primariile din comuna..

 • Directia Judeteana De Evidenta A Persoanelor Galati

  Catre site. Acasa. PROGRAME DE LUCRU.

No related post!