Identitate Constanta

No view

Ultimele evenimente. - Inaugurarea Sectiei de Recuperare, Medicina fizica si Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud. - Semnare protocol de preluare a imobilului in care a functionat Casa Soarelui. - Semnare contracte de finantare pentru reabilitarea / modernizarea monumentelor .Punct Enel Primaverii Constanta Str. Primaverii nr. 4, Bl. ST 9 parter Program de lucru cu publicul L-V Program Casierie L-V 8.00-16.00 . Punct Enellia..elul dispune de 267 de locuri si este situat in apropiere de plaja.Plaja din Cap Aurora este ingusta, lunga de aproximativ 500 m. Statiunea Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile litoralului romanesc, si este situata intre statiunile Neptun si Venus, la numai 5 km de localitatealia..Scoala de soferi amatori si profesionisti Smart Auto Tab in colaborare cu centrul de pregatire si perfectionare in domeniul transporturilor rutiere Casadi va ofera servicii de calitate in toata tara: Constanta,sov, Bucuresti, Craiova, Iasi, Oradea, Bacau, Gorj, Slatina, Ploiesti, Pitesti..

 • Consiliul Judetean Constanta

  Ultimele evenimente. - Inaugurarea Sectiei de Recuperare, Medicina fizica si Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud. - Semnare protocol de preluare a imobilului in care a functionat Casa Soarelui. - Semnare contracte de finantare pentru reabilitarea / modernizarea monumentelor .

 • Enel Constanta Indexconstanta Ro

  Punct Enel Primaverii Constanta Str. Primaverii nr. 4, Bl. ST 9 parter Program de lucru cu publicul L-V Program Casierie L-V 8.00-16.00 . Punct Enellia.

 • Eluri Cap Aurora Constantael Agat 2

  .el AGAT 2* Categoria:eluri Cap Aurora Constanta Telefon: 0241.731.082 Adresa: Cap Aurora, jud.Constantael AGAT.

 • Scoala De Soferi Constanta

  Scoala de soferi amatori si profesionisti Smart Auto Tab in colaborare cu centrul de pregatire si perfectionare in domeniul transporturilor rutiere Casadi va ofera servicii de calitate in toata tara: Constanta,sov, Bucuresti, Craiova, Iasi, Oradea, Bacau, Gorj, Slatina, Ploiesti, Pitesti..

No related post!