Identitate Brasov

No view

Pentru taxa de carte de iden.ate de 7 lei mesaj cu textul BVCI urmat de CNP-ul persoanei; Pentru taxa de carte de iden.ate provizorie de 1 leu mesaj cu textul .A. INFORMATII, PRIMIRI CERERI SI ELIBERARI ACTE DE IDEN.ATE LUNA NU SE PRIMESC CERERI PENTRU ELIBERAREA ACTULUI DE IDEN.ATE.. - Primria .ov anun c de la 1 martie se pot face programri pentru depunerea do.entelor necesare obinerii sau schimbrii actelor de . - mi-am schimbat buletinul in .sov. Zilele trecute a trebuit sa-mi refac buletinul, respectiv C.I.-ul cartea de iden.ate . Parea o chestie .

Primarii George Scripcaru, Gabriela Firea i Decebal Fgdu au semnat miercuri, , n sala de edine a Consiliului Localov, Actul Cons.utiv i Statutul Asociaiei de Dezvoltare Axaov-Bucureti-Constana, asociaie al crei rol este de a facilita celor trei municipii implementarea de proiecte comune, prei acces mai rapid i mai direct la .

  • Programari R A R Pro Rarom Ro

    V rugm s selectai cu atenie activitatea dorit. n cazul n care ncadrarea pe activitate a programrii i pe categorie a vehiculului n funcie de masa maxim total autorizat sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervm dreptul de a v REFUZA EFECTUAREA PRESTAIEI pentru care v prezentai.; Aici se poate face doar o singur programare pe zi..

No related post!